denkonstiga.blogg.se

Tändsticks ask :)

Kategori:

Gjorde i ordning en tråkig tändsticks ask :) fick ju min Big shot i dag! Sååå kul :D

Roligt :)

Kategori:

Jag har verkligen hittat något jag tycker är super roligt och hålla på med! :)
Har beställt och köpt mig massa med grejor :) Hittat två sidor på nätet som det inte är för dyrt på! Visst, vissa grejar kostar lite men det är det värdt :) Beställt en Big Shot maskin som kommer under veckan hoppas jag! :) Den kan man göra massa med!! Sen har jag nyss suttit kollat lite så hittat grejor för 1665 kr till som jag vill ha :D hihi!!!
Så himla roligt sitta pyssla! Alltid gillat det men nu har jag hittat min grej! :)

Annars är det bara bra! Vi har vore i Jösseförs sen Torsdag! Passar hus och katter! Dem kommer hem i morgon kväll! Men otroligt gott få komma ut på "landet" :))
Längtar verkligen till älskling och jag köper hus! :))
Skulle vore ledig i morgon men skall hoppa in extra på jobbet pga sjukdom! :) en dagstur ! :) Inge mig emot egentligen! Gött med lite extra pengar ;)

Nu får jag gå fixa lite mat och matlåda Tess i morgon! Sen blir det nog soffa resten av kvällen! :) Älskling eldat här inne så varmt och skönt! Myyyyyys <3

Hej å Hå

Scrappbooking :)

Kategori:

Har nyss börjat på ett album med massa bilder av Ella :)
Fick tips av Marie om en sida på nätet man kan beställa massa olika grejor som inte va så dyr :) Paduro är ju super dyrt !
Så har beställt grejor för 900 typ nu! Riktigt kul är det :D
En ny hobby :) Riktigt mysigt sitta pyssla så! Sen blir det finare än att bara sätta in korta i ett album! :)

Gjort framsidan på Ellas album nu iaf :) fast vet inte om jag skall använda sett albumet eller vänta tills det nya kommer! :) med plast fickor istället :)