denkonstiga.blogg.se

Onsdag och ledig :)

Kategori:

Idag har jag hunnit med allt jag skall! :) Träffade Linda förut så Otis och Ella fick träffas för första gång! :) Det gick jätte bra!
Ny Kompis :) hihi!!! Super fin va han iaf! Sen åkte jag till Åmot för att fixa ett papper :)

Nu sitter jag i soffa! Älskling och jag har precis kollat på en film! :) Snart skall jag göra mig redo för ett träningspass på Hk och sola med Frida :))
känns så himla gott och äntligen ha kommet igång nu! :) Man känner sig så duktig och lite piggar faktisk :)

Beställde en Väska förut med som jag hoppas kommer innan helgen! :) En adidas väska !

Vi måste nog ha den slappaste hunden i världen! Va ute gick med henne förut nej då får man typ dra henne med sig... Hon bara gick bakom i sin egna värld hur sleten som helst såg det ut som! Nu ligger hon sover som en stock i sin bädd ! :) Duktiga fis! <3

Tjoooo

:D

Kategori:

Heeeeej

Idag har jag vore ledig efter en jobb hälj! Tog lite sov morgon innan jag dro igång och städa! Dammsugit och skurat! :) gott ha det gjort! :)
Sen har jag vore på jakt efter träningsskor men inte hittat någon! Men så fick jag ett tips av svärmor att på intersport fanns det några! Så tog mig en skön promenad dit och där hitta jag ett par :D nööööjd tjej :) så idag kör vi ett body step pass på Hk med Frida! :)

Strax gå ner till Ludvigs jobb då vi skall åka till jössefors hämta Ella och klippa hennes klor ! :) Stackars älskling är tydligen inte pigg än så i morgon skall han till läkaren! Hoppas dem hittar felet!!

Hej och hå :)

Då var det dags :D

Kategori:

Jobbat 7.14 till 14 i dag! :) Gått med ett pip i örat hela dagen sen gick det över te typ som lock i öra! Men nu känns det bättre! :)
Efter jobbet åkte Mirja och jag till garvaren och provade kläder som vi får ifrån jobbet! Så då blev det ett regn ställ!

Nu sitter jag väntar på att Frida skall komma vid sju! :) Dags för första passet på hälaokompaniet :) Body Jam! Kommer bli spännande ! :) Skall bli riktigt kul :D

Skriver mera sen om hur det gick ;) om man lever efter det ;) haha :)

Hej å hå :)

Jobb :)

Kategori:

Sitter väntar på få åka till jobbet nu! 12-21 :) känns väl sådär just nu! :) nejdå, går att bra men så sleten så vore gott va hemma! Speciellt nu när Ludvig med är hemma! Men bäst nån av oss åker får in pengar :) HAHA :)
Han är bättre nu iaf så i morgon skall han nog iväg till jobbet igen!!

Någon kväll under veckan här blir det börja träna också! Skall bli skönt Komma igång verkligen! :D Längtar !

Nej nu får jag dra mig! Ett onödigt inlägg men! Haha :D Får se om det kommer ett senare efter jobbet !

Hej å Hå :)

Härliga dag :)

Kategori:

I dag har Ella och jag vore ute på en promenad med Martina och Aila :) Underbart väder :D
Sen åkte vi upp till brukshunds klubben så dem fick springa och busa lösa :)
Underbara hundara :D

Förövrigt så är Ludvig sjuk! Bleve jätte förskyld så vore ganska lugnt denna helgen! Nu är Jocke här så dem spelar och jag kollar på paradise ! Heeeelt fast!!
Idag skall vi äta hamburgare och strips! Skall bli skönt!
Gott och va ledig i morgon med ;)

Hej å hå :)

Kategori:

Har vore iväg och solat i dag igen i 24 min! :) Känns välbehövligt! Man kommer in i såna perioder man inte känner sig så pigg och glad och då tycker jag det hjälper att pyssla om sig lite!
är i en sån period nu som allt känns lite jobbigt! :/ men vet med mig själv att det går snabbt över! Är typiskt denna tiden på månaden! ;) haha !!

Så idag har jag bara tagit en ta hand om mig själv dag innan det är dags för ett jobbpass ikväll! :D 16.15 till 21.15 så inte så lååångt pass!! :)

Jag har ju verkligen inget att klaga över! Jag har det ooootroligt bra! Så bra allt känns nu har det aldrig gjort förut!! Jag har hittat den pojken jag vill dela mitt liv med! Kan Inte få någon snällare eller goare än dig <3 Jag älskar dej över allt annat! Underbara vänner, jobb, familj och svärföräldrar! Och självklart våran underbara bebis Ella som också lysar upp varje dag och minut!! :)) Nej man har det att bra! :)

Nej nu får jag gå kolla maten så man får i sig något innan jobbet!! :)

Hej å hå :)


Äntligen :)

Kategori: Allmänt

Såååå... beställde ett fodral till min ipad med tagentbord så nu är det lättare att skriva :)
Har inte hunnit gjort så mkt sen sist.. jobbat hela helgen.. först i dag som jag är ledig! Var en göbbe här förut ifrån comhem som var kollade vårt bredband för det har inte funkat.. men då  var det tydligen modemet som var sönder så nu får vi vänta säkert tre dagar te innan det blir ordning.... stööööörande :D 
 
I dag kom Ella hem också.. Hon har vore i jössefors hos svärföräldrarna :) Där har hon det så bra så :)
Mycket motion får hon iaf där ;)
 
Idag skicka jag mail till hälsokompaniet angående om att börja där igen... men jag vill inte betala startavgiften igen men det slapp jag skrev Anton såå det är ju toppen isåfall :) 
Så vad säger du Frida?! Dags att börja?? ;;) 
 
nej nu blir det en dusch sen mys ner sig framför tven ;) 
 
HejåHå 

Prova kanske!? :)

Kategori: Allmänt

Kom på igår på jobbet att jag kanske skulle börja blogga! :) Fick lite inspiration av Goa Frida ;) hehe... Har ju köpt en iPad du så tänkte det kunde va Lite kul :)
Annars händer inte sååå mycket! Denna veckan jobbar jag 50,5 timmar så hinner inte så mkt mera! Men har iaf ett jobb som jag verkligen trivs i nu så det är inga problem åka till jobbet! 
Underbara arbetskamrater :D 
 
Är väldigt sugen på börja träna igen på hälsokompaniet! Frida och jag prata på det igår så vi skulle åka ihop och bli jätte starka!! sommaren 2013 se upp :P 
Vi har ett mål eller tävling fram till 1 juni nu! Ingen av oss kan göra armhävningar kom vi på igår så den som klarar 10 armhävningar 1 Juni vinner :D 
Gäller ligga i hårdträning!!  Haha !! 
 
Idag är den enda lediga dagen på hela veckannför min del så faktiskt inte gjort något idag! Bara njutit! Debehövs det med ibland :) Bara vore inne myst med Ellafis! sen ikväll skall vi laga kyckling med bbq hickorykyckling!! 
Muuuuummmms ;)