denkonstiga.blogg.se

Sjuk

Kategori:

Nu var det åter igen ett tag sen jag Skrev! :) I lördags var jag ute med Frida, Madde och Maja!! :) Och det barka!! Haha!!
Tuff som en trodde skulle man ju jobba dagen efter fast i från fyra, tyckte inte det skulle va nöe problem!! Men du... Uj! Då började man ju bli sjuk! Så heeeela denna veckan har jag ligget sjuk! :( nog droge på mig en kraftig influensa! För så dålig som detta minns jag inte sist ja va! Inte frisk än men mkt bättre iaf ! Det sitter i öga och hövve nu! Så äter värktabletter för fullt !! :)
Så typiskt va sjuk nu när vädret vore så himla fint också!

Men hade iaf en kanon rolig lördag med dem bästa tjejerna :) Tack så mkt <3
Får vi göra om fast då skall man va ledig dagen efter ;)

Tjoooo !

Alla hjärtans dag ❤

Kategori:

I dag fick jag ett super gulligt sms av älskling precis när jag satt mig i bilen efter jobbet! :) Att jag och Ella var det bästa som hänt han och att han älskar oss över allt annat! Inte nog med det men han hade även bokad bio tills ikväll :) Die Hard 5 :) var faktiskt jätte bra! Sen hade han även med en jätte fin bukett med massa rosor!! :) Han kan att denna pojken! :) Så gulligt !

Haft en toppen dag! :) Nu blir det strax sängen !! :) Träna 12 i morgon med Frida och Madde!! :)

Hej å hå :)

Tacksam <3

Kategori:

Oj.. Nu var det visst ett tag sen man uppdaterade här ;) Eller hur Frida? ;)
Jag måste säga att jag är så himla tacksam för allt !! Jag har en underbar pojkvän, hans familj, min familj, Ella och mina vänner!!
Jag verkligen stor trivas på mitt jobb! Man har alltid roligt!! Har träffat många nya människor sen jag började där som jag verkligen är super glad för! Ni vem ni är ;)
Träningen har man kommet igång med nu på hälsokompaniet :) Så himla skönt när det ä gjort!! Faktiskt lite kul med! Hoppas jag kan gå upp lite nu bara! Äter ju mera efter jag börjat träna så hoppas hoppas ;)

Idag har jag vore ledig så har beställt mig träningskläder, sen vore handlat och städat lite :) På Konsum hade dem jätte söta skålar för 20 kr! Så va tvungen köpa två stycken! Tyckte dem va så fina! Försöka lägga upp en bild!! :)
Har även fixat klart Alla hjärtans dag present åt älskling <3

Ikväll blir det köra ett gympass i gymmet sen på ett pass cx med Frida och Madde :D häääärligt !!
Sen laga kyckling och riiiiiis !! :)

Hej & Hå